Kategorie článků

Kuchyně (3) Matrace, Postele, Ložnice (8) Sedací soupravy a křesla (2)
Články

Kuchyně v Děčíně

Kuchyně na míru jsou v dnešní době stále populárnější volbou pro ty, kteří hledají nejen praktickou a funkční kuchyň, ale také esteticky poutavou a kvalitní. Pokud i vy hledáte kuchyň, která splní všechna vaše přání a požadavky, pak byste měli navštívit kuchyňské studio Panda v Děčíně.
 
Kuchyňská linka DELI nabízená v tomto kuchyňském studiu je vyrobena v České republice a disponuje širokou škálou prvků a doplňků, které ji přizpůsobí vašim individuálním potřebám. Na rozdíl od standardních kuchyní, které často nemají dostatek úložného prostoru a nejsou plně přizpůsobeny vašim potřebám, může být kuchyň DELI upravena a vybavena tak, aby byla maximálně efektivní a praktická pro vás.
 
Jeden z nejdůležitějších aspektů každé kuchyně je její design. Obzvláště pokud se jedná o kuchyň na míru, měla by mít nadčasový design, který vám vydrží i mnoho let. Kuchyň DELI disponuje moderním designem, který je vkusný a elegantní. Navíc je dostupná za rozumnou cenu, což je důležitý faktor při výběru kuchyně.
 
Čelní plochy této kuchyně jsou dostupné v několika variantách, včetně laminované dřevotřísky, frézované MDF desky potažené folií nebo lesklou folií, akrylátové desky nebo lakované MDF desky. Každá z těchto variant nabízí jiný vzhled a pocit, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá vašemu stylu.
 
Korpusy skříněk jsou vyrobeny z 18mm laminované dřevotřísky, což zaručuje potřebnou pevnost a nosnost nábytku. Hrany jsou olepené odolnou 0,5mm ABS hranou, což zajišťuje jejich trvanlivost. Dvířka jsou vybavena kvalitními klipovými panty BLUM s integrovaným tlumením, což umožňuje plynulé a tiché zavírání. Zásuvky jsou standardně vybaveny plnovýsuvy s dotlumením a mají nosnost až 35kg, takže si můžete být jisti jejich spolehlivostí.
 
Samotné pořízení a montáž kuchyně může být časově náročné a obtížné. Kuchyňské studio Panda v Děčíně vám ale nabízí možnost si kuchyň objednat včetně spotřebičů a zajistit si i montáž. To vám ušetří veškeré starosti spojené s hledáním a nákupem spotřebičů a s následnou montáží kuchyně.
 
Při nákupu kuchyně je důležité mít jistotu kvality a spolehlivosti. Kuchyňské studio Panda v Děčíně vám garantuje, že nábytek dodávají smontovaný a nabízí záruku 36 měsíců.
 
 
Kuchyně v Děčíně Kuchyně v Děčíně