Kategorie článků

Kuchyně (3) Matrace, Postele, Ložnice (8) Sedací soupravy a křesla (2)
Články

Kuchyně na míru Děčín

Hledáte kuchyni, která splní všechny vaše požadavky?
Moderní, funkční, s nadčasovým designem a přitom za rozumnou cenu? Pak se podívejte na řadu DELI, kterou nabízí kuchyňské studio Panda v Děčíně.
Tato kuchyňská linka české výroby nabízí širokou škálu prvků a doplňků, které ji přizpůsobí vašim potřebám. Navíc máte možnost si ji objednat včetně spotřebičů a zajistit si i montáž.
Čelní plochy jsou k dispozici v několika variantách, včetně laminované dřevotřísky, frézované MDF desky potažené folií nebo lesklou folií, akrylátové desky nebo lakované MDF desky.
Korpusy skříněk jsou vyrobeny z 18mm laminované dřevotřísky, což zaručuje potřebnou pevnost a nosnost nábytku. Hrany jsou olepené odolnou 0,5mm ABS hranou. Dvířka jsou osazena kvalitními klipovými panty BLUM s integrovaným tlumením. Zásuvky jsou standardně osazeny plnovýsuvy s dotlumením s nosností 35kg.
Kuchyňské studio Panda v Děčíně vám garatuje, že nábytek dodávají smontovaný. Navíc nabízí záruku 36 měsíců. Pokud nesplňuje vaše požadavky, výroba atypů je pro ně samozřejmostí.
V kuchyňském studiu Panda si můžete objednat zdarma 3D návrh vaší kuchyně. A nejen to, k dispozici jsou i kvalitní kování, velký výběr dezénů, úchytek a doplňků. Navíc nabízejí dopravu zdarma.
Navštivte prodejnu Panda v Děčíně a vyberte si svou novou kuchyň, která bude krásná, funkční a kvalitní!
Kuchyně na míru Děčín Kuchyně na míru Děčín