Kategorie článků

Kuchyně (3) Matrace, Postele, Ložnice (8) Sedací soupravy a křesla (2)
Články

Český nábytek v Děčíně ? Jitona, vaše inspirace pro útulný domov

Český nábytek v Děčíně  nyní koupíte na jediném místě, v prodejně Nábytek PANDA Děčín, objevíte spoustu inspirace pro svůj domov. Jsou vystaveny klasické i designové ložnice a obývací pokoje z modelové řady Jitona DC.

Vše doprovázejí komfortní pohovky Böhm a zdravý spánek zajistí matrace a rošty Hilding Anders , Magniflex a PerDormire.

Na základě tělesných údajů zákazníka a jeho osobních preferencí, pomůžeme s výběrem správné matrace, kterou si přímo v prodejně také vyzkouší.

 

Jitona – záruka vysoké kvality

Jitona – český nábytek v Děčíně je zárukou vysoké kvality. Faktem je, že všechny vystavené modely jsou vyráběny z masivního dřeva nebo pravé dřevěné dýhy. Tyto ryzí přírodní materiály propůjčují nábytku punc jedinečnosti a zákazníkům požitek z doteků přírody.

Český nábytek v Děčíně – přehlídka designového nábytku JITONA Design Collection, to je český designový nábytek a koncept bydlení jako dělaný pro všechny s mladým životním stylem. Tato ojedinělá kolekce vznikla ve spolupráci s předními designéry a přináší chytrá řešení a především záruku kvality dobré značky.   

 

Ložnice Michelle

 

Ložnice Michelle

Ložnice jemných elegantních linií, bez jakýchkoliv extravagancí a skrytých významů. Ložnici, která osloví a stane se součástí vašeho vysněného interiéru. Materiál pravá dřevěná dýha, světlý dub nebo americký ořech.

MALTA Jitona - Nábytek PANDA Děčín MALTA Jitona - Nábytek PANDA Děčín MALTA bernstein MALTA bernstein AKCE JITONA - pouze v Děčíne ! AKCE JITONA - pouze v Děčíne !